Så skal der festes i Drantum!

Traditionen tro er der byfest i Drantum den første lørdag i august. På lørdag afholdes byfesten for 28. gang, og alle er velkommen til at deltage i denne hyggelige og underholdende familiedag.

Kræmmermarkedet, som er en helt central del af byfesten, starter kl. 10.00 og fortsætter til midt på eftermiddagen. Her kan alle, der har en kræmmer gemt i sig, slå til og afprøve sine kræmmertalenter. Prisen for en stadeplads er 50 kr. (det er gratis for børn), og forhåndsbestilling er unødvendig - man skal bare møde op på dagen. Pladsen åbnes for kræmmere kl. 7.00, og pladserne tildeles i den rækkefølge, man ankommer.

I løbet af dagen er der løbende aktiviteter for børn og voksne.

Der lægges ud kl. 10.30 med kreativt værksted og pileflet for børn, og kl. 13.30 er der leg og konkurrencer ligeledes for børn.

Kl. 16.00 løber Drantum-dysten af stablen. Her dyster nogle af byens voksne i forskellige discipliner på plænen. Der er altid benhård konkurrence om sejren, og alle talenter bliver taget i brug.

På pladsen er der hoppeborg og vandbassin til børnene, og i det muntre køkken kan man mod en beskeden betaling forlyste sig med at kaste bolde efter bedstemors fine kaffestel, endda helt uden at få ballade.

I teltet sælges kaffe, sodavand, fadøl, vin, is, pandekager og pølser m.m. hele dagen, så det er en god ide at medbringe kontanter.

Se endvidere annoncen i denne uges udgave af Brande Bladet.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul