Enhedslisten en realitet i Ikast-Brande

Enhedslisten Ikast-Brande afholdt stiftende generalforsamling i maj og er nu blevet godkendt af partiets hovedbestyrelse.
Enhedslisten Ikast-Brande har siden januar 2012 været en del af afdelingen i Herning, men det har længe været de aktives ønske at blive en selvstændig lokalforankret afdeling.
- Der er ingen tvivl om, at arbejdet har været påvirket af at være et geografisk mindretal i en større afdeling, men vi siger dog tak for tiden med kammeraterne i Herning og håber, at vi også fremadrettet kan samarbejde, udtaler Kasper Pauli Pedersen på vegne af den nystiftede lokalforening.
- Lige nu er de største udfordringer for Enhedslisten Ikast-Brande arbejdet med at blive klar til kommunalvalget i november, og nogle af vores mærkesager er allerede på plads. Her kan nævnes handicappolitikken, børne- og ungeområdet, trafikområdet, samt menneskeliggørelse af velfærdspolitikken. Herudover ønsker Enhedslisten Ikast-Brande at skabe en politisk platform, hvorfra der kan organiseres modstand imod de generelle nedskæringer, vi oplever i vores kommunale velfærd.
- Enhedslisten Ikast-Brande betragter de kommende opgaver som en kollektiv opgave, og enhver, der har lyst til at slås imod nedskæringer og krisepolitik, er meget velkomne, enhver indsats er et vigtigt bidrag, afslutter Kasper Pauli Pedersen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen