Pirater for fuld udblæsning

Jørgen Lauridsen spillede den fordrukne kaptajn Bill Bones. Her er han faldet død om og tilses af Jim Hawkins (Mila Bach) og hans mor spillet af Signe Sønderholm (t.v.).

Blodtørstige pirater og masser af rom fylder i disse dage RemisenBrande. Teaterspirernes opførelse af "Skatteøen" er hamrende troværdig.

Af Astrid Vestergaard

Teaterspirerne havde onsdag aften premiere på forestillingen "Skatteøen" i RemisenBrande. Forestillingen er bygget op omkring nogle af Sebastians velkendte sange. Remise-bygningen var fyldt med fordrukne og blodtørstige pirater, og dramatikken var så stor, at en skuespiller under mødet med et skelet på scenen skreg SÅ højt, at det formentligt kunne høres helt i Ejstrupholm!

Skuespillerne virkede - trods deres unge alder - yderst troværdige i deres roller. De kunne deres replikker og deres sangtekster, og kropssproget var på plads. Det samme var de mange sceneskift. I løbet af kort tid blev scenen bygget om til et piratskib, og lydeffekter som mågeskrig og bølgeskvulp gjorde det hele meget livagtigt.

Enkelte sange sad ikke helt i skabet, men det kunne publikum nemt bære over med, fordi kulisserne, kostumerne, lyssætningen og skuespillet virkede hamrende troværdigt.

Mila Bach fungerede fremragende i hovedrollen som drengen Jim Hawkins, og Michael Frydensbjerg, som spillede Long John Silver, skal roses for at klare den store udfordring, det må være at humpe rundt med et træben.

Til gengæld var der gentagne problemer med lyden, og timingen var ikke altid lige god. For eksempel blev en pirat skudt til lyden af en trompetfanfare! Men alt i alt en fin forestilling, som lover godt for Brandes fremtidige teaterliv. Det kan blot undre, at ikke flere valgte at se premieren på forestillingen, som gentages fredag og lørdag.

Tilføj kommentar

Annoncer

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul