På Bondegården forvandles metalskrot til penge

Formand Majbrit Adriansen Gasbjerg og sekretær Ellen Nielsen (t.v.) ses her foran metalcontaineren fra Brande Metalkøb sammen med haveholdet.

På vej til genbrugspladsen passerer man efter svinget på Jyllandsvej et stort, kunstfærdigt udformet skilt med teksten ”Støt Bondegården. Metal i container. Tak”. Skiltet er malet af Hanne Murray, der også tidligere har malet et stort maleri til Bondegården, som dengang endnu hed 4H.

Selve skiltet er af nyere dato, men metalcontaineren har – i skiftende udgaver – stået i Bondegårdens indkørsel et lille års tid.

Her kan alle aflevere deres kasserede metaller, og det er stort set alt, der består af eller indeholder jern eller andre metalller uanset beskaffenhed, der kan smides i containeren og veksles til økonomisk støtte til Bondegården. Det forklarer Kenneth Weismann fra Brande Metalkøb, der har opstillet containeren efter aftale med Bondegårdens bestyrelse. Det gælder også elektronik og hårde hvidevarer, dog ikke køleskabe og frysere p.g.a. deres indhold af freon, og skærme (tv-, computer- og fladskærme i øvrigt) skal heller ikke i metalcontaineren.

Så har man metal i større eller mindre mængder i bilen eller traileren, næste gang man turen går til genbrugspladsen, kan man jo ligeså godt smide det i containeren ved Bondegården - her går det til et godt formål.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce for Brande Boligsalg

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul