Kongekasse i træningskamp

Efter flere år som FCM-spiller og en tur omkring klubbens elitefodboldskole er Kristian Koch Jensen vendt tilbage til barndomsklubben Brande IF, hvor han ser ud til at blive en klar offensiv forstærkning af klubbens førstehold i serie 2.

Holdet spillede søndag den første træningskamp forud for efterårspremieren hjemme mod KLG Lind 10. august mod Den Bosniske IF fra Kolding, som afsluttede forårssæsonen med at rykke op i serie 2, og den meget afvekslende og underholdende kamp endte med en sejr på 5-4 til Brande, som førte 3-2 ved pausen.

Mod et afbudsramt hjemmehold kom gæsterne fra Kolding i 2. halvleg foran med 4-3, inden Kristian Koch Jensen slog til. Fra 25 meters afstand helflugtede han bolden ind i det ene målhjørne bag en sagesløs DBIF-keeper, der ikke kunne gøre meget andet end at beundre det veludførte spark.

I alt scorede Kristian Koch Jensen fire af hjemmeholdets mål og tilkæmpede sig desuden det straffespark, som resulterede i Brandes femte og sidste scoring.

En medvirkende årsag til, at opgøret blev så målrigt var, at Brande i mangel af en egentlig målmand før pausen havde placeret den normale forsvarsstyrmand, veteranen Jonny Bjørnsholm mellem målstængerne. I 2. halvleg blev han afløst af Brian Jakobsen, som bl.a. måtte se sig passeret på et straffespark begået af Daan Bach, der også var manden, som omsatte Brandes straffespark til scoring.