Kommunikationsdirektør stopper i Bestseller

Mogens Werge

CSR- og kommunikationsdirektør Mogens Werge har valgt at stoppe i den danske modekoncern. Det oplyser branchemediet Textuelt.

Mogens Werge har været CSR- og kommunikationsdirektør i Bestseller i lidt over fire år. Han kom til modekoncernen fra et job i Coop, hvor han var chef for forbrugerpolitik og –sikkerhed. Det er efter den 57-årige direktørs eget ønske, at han nu stopper i Bestseller, skriver Finans.

Ifølge Finans skyldes opsigelsen, at det har været svært at forene familielivet i København med jobbet som direktør i Bestseller, som har hovedsæde i Brande.

- Det har været med spændende år, hvor jeg blandt andet har arbejdet med at skabe den globale CSR-politik i koncernen og en mere åben kommunikation. Men jeg er et sted i arbejdslivet, hvor jeg gerne vil prioritere lidt anderledes. Og derfor vil jeg nu nok gå mere i retning af konsulentopgaver, bestyrelsesposter og lignende, siger Mogens Werge til Finans.

Afløseren for Mogens Werge er fundet internt i Bestseller. Jesper Stubkier overtager stillingen som kommunikationschef, mens Katrine Milman bliver ny CSR-chef.

Tilføj kommentar

Bannerannonce Greentel Telekæden i Brande

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul