Kommunens økonomiske situation til debat

Når Ikast-Brande Kommunes Økonomi- og planudvalg (ØK) tirsdag genoptager det politiske arbejde, bliver det med et eneste punkt på dagsordenen: Kommunens økonomiske situation.

Umiddelbart lyder det som en alvorlig sag, men selvom overskriften måske kan foranledige bekymrede panderynker, er der som sådan ikke noget dramatisk i det: Det er helt sædvanlig praksis, at ØK på dette tidspunkt af året rent formelt får forelagt et udgangspunkt for de videre politiske budgetforhandlinger, som normalt foregår i starten af september.

Til brug for forhandlingerne har administrationen udarbejdet et såkaldt basisbudget, som vil blive præsenteret for det samlede byråd samme dag, som det behandles i Økonomi- og planudvalget.

Dagen efter – onsdag d. 25. august – vil budgetmaterialet desuden blive præsenteret på to møder; først på et internt møde om formiddagen for kommunens ledere og MED-repræsentanter, og igen om aftenen på et offentligt møde i RemisenBrande, hvor alle interesserede har mulighed for at møde op og stille spørgsmål.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Telekæden Brande
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022