Ikast-Brande Kommune har fået ny direktør

Rasmus Byskov-Nielsen

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Rasmus Byskov-Nielsen i stillingen som direktør for Børn, Undervisning, Kultur og Fritid.

Rasmus Byskov-Nielsen kommer fra en stilling som sundhedschef ved Holstebro Kommune. Han blev valgt til stillingen blandt et særdeles stærkt ansøgerfelt på 19 ansøgere. Den nye direktør tiltræder stillingen pr. 1. januar 2017.

Rasmus Byskov-Nielsen er 37 år, bor i Holstebro, er gift og har tre børn. Han har en solid ledelsesmæssig baggrund i det offentlige som sundhedschef ved Holstebro Kommune, chef for udvikling og strategi ved Holstebro Kommune og som kompetenceudvikler.

Kommunaldirektør Henning Hansen glæder sig over, at Ikast-Brande Kommune har fundet den helt rigtige direktør og ser frem til samarbejdet:

- Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Rasmus Byskov-Nielsen. Vi har haft et usædvanligt stærkt ansøgerfelt, hvor Rasmus klart skilte sig ud. Han er målrettet og visionær, og jeg er overbevist om, at han kan lede områderne på særdeles god vis og sætte sit præg på udviklingen.

Rasmus Byskov-Nielsen ser frem til at blive en del af Ikast-Brande Kommune og understreger i forbindelse med ansættelsen:

- Jeg blev især tiltrukket af Ikast-Brande Kommunes driftighed og handlekraftige måde at gå til opgaverne på. Ikast-Brande Kommune er lykkedes rigtig godt med at skabe gode rammer for trivsel, læring og udvikling, og jeg glæder meget mig til at føre det gode arbejde videre i samarbejde med resten af organisationen.

Tilføj kommentar

Annoncer

Bannerannonce for Brande Boligsalg

VIP annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Læs BrandeBogen

Brande Jul