Effektiv tyverialarm tilsat nabohjælp

Kl. 01.13 natten til lørdag har der været indbrud i et hus på Blåbærvej. Grunden til, at gerningstidspunktet kan fastslås så nøjagtigt, er, at husets ejer har installeret et alarmsystem med bevægelsessensorer, så da de blev aktiveret, fik vedkommende, som ikke var hjemme, en notifikation på sin telefon.

Han fik kontaktet en nabo, som ved selvsyn kunne konstatere, at der på bagsiden af huset var blevet aflistet en rude til et børneværelse.

Efterfølgende blev det konstateret, at tyven eller tyvene kun kortvarigt havde været ind i børneværelset, og at der ikke var blevet stjålet noget fra stedet.

Større udbytte på Skovbrynet

Politiet vil ikke udelukke, at det er den eller de samme gerningsmænd m/k, der har været på spil på Skovbrynet fra fredag til lørdag.

Her er tyven/tyvene kommet ind via en dør til en klinik i privaten, og der er spor efter færden over hele huset, som er blevet godt og grundigt gennemrodet.

Her har tyvene til gengæld haft heldet med sig: fra stedet er der bl.a. stjålet et Skagen-ur, sølvtøj, en halskæde samt 5000-6000 kr. i kontanter fra et aflåst pengeskab.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Arne Danielsen bannerannonce
Bannerannonce for dinTandlæge i Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2023