Ejstrupholmvej lukkes i 3 uger

Fra mandag aften og små 3 uger frem må Dørslundvej-rundkørslen betegnes som temmelig amputeret.

I forvejen har Brande Fjernvarme gravet det meste af Mylius-Erichsensvej og selve rundkørslen op for at kunne forsyne området med fjernvarme i fremtiden.

Projektet udføres i samarbejde (”samgravning”) med Ikast-Brande Kommune og Ikast-Brande Spildevand, og det er spildevandsselskabet, der nu midlertidigt – om man så må sige – fjerner endnu et af rundkørslens seks ”ben”.

Den første del af arbejdet indebærer opgravning af vejen helt tæt på rundkørslen, hvorefter der skal lægges rør på tværs af vejen, dækkes til og asfalteres igen. Den del af opgaven er efter planen afsluttet i løbet af et par dage, og derefter går man i gang med at lægge kloakrør langs Ejstrupholmvej - og det er denne del af arbejdet, der kommer til at tage længst tid.

Ikast-Brande Spildevand har fået frist frem til og med fredag d. 17. september til at færdiggøre arbejdet, ”men vi håber på at blive færdige lidt hurtigere”, lyder det fra ingeniør Erik Andersen fra spildevandsselskabet.

Trafikanter fra Østre Allé til Ejstrupholmvej/motorvejstilkørslerne vil i perioden blive ledt ad N.I. Fjords Allé og videre ad Elme Allé, mens trafikken ind mod Brande bliver omdirigeret ad Naurvej og Dørslundvej – og der vil naturligvis være skiltet med omkørselsskilte i begge retninger.

Kommentarer

 

 

Man kunne måske også overveje at gøre et projekt færdig af gangen???? Der er gang i Mylius Eriksensvej, Vejlevej, rundkørslen, Blichersvej og nu osse Ejstrupholmvej. Halvfærdige projekter til stor irritation for de mennesker, der bor i de berørte områder. Stakkels beboere på Mylius Eriksensvej, det projekt er er da skandaløst langvarigt. Er der ingen ledelsesansvar i de projekter?  Tror sørme en almindelig HUSMOR med ansvar for en familes skolegang, arbejde og husholdning, kunne planlægge det lige så godt.

 

 

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for Brande Bogen

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022