Den groteske feminisering af det administrative Danmark

I Danmark er det i overvejende grad kvinderne, som fælder dom. F.eks. har Retten i Aarhus 14 dommere som alle(!) er kvinder, og Retten i Glostrup har 12 personer i ledelsen, hvoraf de 10 er kvinder. Og formodentlig går det administrative Danmark i retningen af den totale kvinderepræsentation, da langt flere kvinder end mænd tager videregående uddannelser og derfor prioriteres ved ansættelser i det offentlige.

Udviklingen har socialpsykologiske konsekvenser.

Hvis mandlige borgere praktisk talt hver gang de henvender sig til den offentlige sektor ekspederes af en kvinde, så kommer det i længden til at fungere som en administrativ, bureaukratisk, mental kastrering. Eller sagt på en anden måde: Hvis en mand, hver gang han kigger i det administrative politiske spejl, ser et kvindeansigt, så får det konsekvenser for hans selvforståelse og hans forståelse af hans plads i det politiske samfundssystem, og det smitter sikkert også af på hans rolle i familien.

Danske drenge præges ligeledes i vores uddannelsessystem i stor udstrækning - og i alt større udstrækning - ikke bare af kvinder, men også på kvinder. Og det ses.

Meget symbolsk for Danmark var den første mand i verden, som lod sig konstruere om til kvinde, af dansk herkomst, og mon ikke Danmark stadigvæk leder verdensligaen, når det gælder om at feminisere den mandlige del af befolkningen (tæt fulgt af Sverige og Norge)?

I Danmarks Idrætsforbund (DIF) giver denne prægning sig udtryk i forbundets opportunistiske propaganda (i samarbejde med kommunerne og e-Boks) for alternative kønsidentiteter med henblik på at befordre forvirringen på området.

Det som er - og fremover vil være - et stadig voksende problem for det danske samfund, er i og for sig ikke kvinder i administrative og ledende stillinger: Det er de mænd, som fostres i yderkanterne af denne sociale, politiske og dialektiske matrix. De kan groft talt deles op i to grupper: 1) feminiserede, metrosexuelle mænd med flydende sexuelle præferencer og 2) mænd, som forsøger at finde udtryk for deres underkuede mandlighed og mandighed i bander af mere eller mindre kriminel natur — LTF et aktuelt eksempel.

Før i tiden kunne militæret hjælpe med at fostre drenge til mænd, men i dag udsættes det ligeledes for en grotesk feminisering, hvad vores pondus-befriede kvindelige forsvarsminister og den voksende andel af kvindelige soldater i militæret fint illustrerer. At udnævne en kvinde til forsvarsminister er da givetvis også en kønspolitisk og symbolsk manifestation i den politiske korrektheds navn i stedet for et valg af en kompetent, mandlig og mandig minister med erfaring fra militæret. Det er intet andet end en kønspolitisk, iscenesat farce.

Men naturen afskyer som bekendt et vakuum, og mon ikke naturen i samfundet gør det samme? Den voksende islamisering af de vestlige samfund med den medfølgende nedtoning af kvindekroppen i det offentlige rum tyder på det.

Men vist vil det være trist, hvis vakuummet skal fyldes med beskæggede talibaner, før den vestlige verden og samfundskonstruktørerne her får øjnene op for den fatale udvikling? Den feminiserede Biden-Harris administration i USA er med Rachel Levine som posterboy på hele den vestlige verdens vegne ved at lære sig lektien i Afganistan. Men til hvilken pris?

Løsningen på misforholdet er ikke en trodsig, propagandistisk masseproduktion af vege vestlige mænd og Pride-parader i alle storbyer og bare pigemaver i skolerne komplementeret med kvinder, som via domstole og andre skattefinansierede institutioner og stillinger i den offentlige sektor dominerer og administrerer samfundet: den konstellation er kontraproduktiv og dømt til at mislykkes — og hvis man ikke kan se det, er det fordi man ikke kan se!

PS: Er der nogen som ved, hvordan man ændrer den allestedsnærværende kvinderøst på en GPS til en mands-røst?

 

Bent Bergen

Økærvej 1

Kommentarer

Jeg foreslår du skruer ned for volumen. . . på GPS´en forstås

Det lyder hårdt, det der.

Hvorfor har du ikke taget job som administrativ medarbejder i det offentlige? - og hvorfor er du ikke ude på folkeskolerne og gymnasierne for at fortælle drengene, hvor vigtigt det er for dig, at de uddanner sig indenfor offentlig administration?
Hvad vil du? Pive - eller løse problemet?

Det vil nok være mere relevant at informere drengene om deres øgede muligheder for ansættelse i den offentlige administration - specielt i Sundhedssektoren - hvis de lader sig operere om til eller forklæder sig til det modsatte køn. I sundhedssektoren mangler man nemlig repræsentanter og forbilleder for den mentale sundhed til at retfærdiggøre at ca. 14000 fostre likvideres og massakreres i moderlivet på danske kvinder hvert år. Og nu ønsker visse politiske partier vist også at eksportere grusomhederne til Polen?

Hvis du tænker dig om hårdt og længe, finder du nok ud af at gå ind i indstillinger på din GPS :-)

Misforstå mig ikke. I en tid hvor symbol-manden i trafiklyset forarger og den danske sang er en ung blond pige og ikke ikke en rødhåret, fregnet dreng fra Tyrkiet eller en albino transvestit fra Grønland, så er det vel krænkende for mænd at alle GPS’er pr. default udstyres med en kvinderøst? Denne subliminale manipulation fra samfundets side, bør man da gøre noget ved. Ikke sandt?

Hørt! Bent Bergen. Hvor er det dog befriende at der er nogen der tør tage bladet fra munden i disse slette #metoo tider. Du rammer præcist på sømmet. Og kan forstå, at narrativet om at der findes et utal af køn, heller ikke lige gror i din baghave. SÅDAN!!

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS
Bannerannonce Telekæden Brande

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

BrandeBogen 2022