Alligevel tractorpulling på arenaen i år

Tilbage i april måned blev årets første DM-afdeling på pullingarenaen på Frihedevej samt den planlagte Eurocup-afdeling i juli et par af ofrene for corona-pandemien, og ved samme lejlighed røg de øvrige DM-afdelinger i tractorpulling samme vej.

Nu er der imidlertid udsigt til, at de brølstærke traktorer med de mange hestekræfter alligevel skal slippes løs på banerne i år: 5. september har DTP Midtjylland fået tilladelse til at afvikle et endagsarrangement på pullingarenaen, men eftersom der maksimalt må være 500 tilskuere på lægterne, bliver arrangementet ikke åbent for publikum. Det oplyser Michael Pagaard, indehaver af Ilderhede Kloak og formand for DTP Midtjylland siden sidste efterår. Dermed bliver arrangementet det første med ham som formand, og han regner desuden med selv at deltage i 3600 kg. Farm Stock-klassen med ”Grusomme Mig”.

DTP Midtjylland-formanden lægger op til at afvikle samtlige DM-klasser, men der skal ikke kåres officielle danske mestre i de respektive klasser. Formålet er mere at få rørt maskiner og motorer, som har stået stille siden sidste efterår, og få vist flaget.

I alt forventer Michael Pagaard deltagelse af ca. 40 teams, og dermed er man tæt på de 500 personer, der med de nuværende restriktioner maksimalt må samles, når det vel og mærke i udgangspunktet foregår siddende. Formanden har dog ingen planer om at skulle til at tømre tilskuerrækker i større stil; det bliver op til folk selv at medbringe stole at sidde på. Med det begrænsede deltagerantal forventer Michael Pagaard, at arrangementet med start omkring kl. 9 kan afvikles, så man er færdig med de sidste klasser sidst på eftermiddagen.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce for dinTandlæge i Brande
Pandbo Bjælkehuse banner

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul 2020