Dyr sensommerfest

Helt som ventet var de ca. 600, der gik gennem tælleapparaterne til Lions’ Sensommerfest den første weekend i september ikke nok til at få arrangementet til at hænge sammen økonomisk, så forsøget bliver ikke gentaget.
Sweethearts, Tørfisk og The Beatles Revival var de musikalske trækplastre ved musikfestivalen, der havde fået barberet musikbudgettet ned til ca. en tredjedel af Sensommerrock, som Sensommerfesten skulle erstatte. Men selvom Lions på forhånd havde fået mange positive tilkendegivelser, udeblev publikum.
Tidligere har der skullet mellem 2.000 og 2.500 festivalgæster til at få økonomien til at hænge sammen, men i år var budgettet gået i nul med blot 800, oplyser Mogens Bentzen, formand for Lions’ koncertudvalg. Med ca. 500 gæster lørdag og mindre end 200 til ”Midtjyllands største diskotek” i cirkusteltet fredag, nåede man ikke i mål, og kun ved at trække på en buffer fra tidligere år i form af sponsorater og underskudsgarantier undgår Lions-medlemmerne selv at skulle til lommerne.
Inden de sidste regninger er registreret, peger pilen i retning af et underskud på mellem 50.000 – 100.000 kroner.
- Vi kan betale enhver sit og er gældfri, men kassen er tom, oplyser Mogens Bentzen i forlængelse af et evalueringsmøde i sidste uge.
Slut med Sensommerrock
Ved samme lejlighed var der enighed om at sætte punktum for den mangeårige tradition med en open air-festival i Brande, i hvert fald i Lions-regi.
- Vi har overvejet konsekvenserne. Nu har vi prøvet både den store og del lille model, og der bliver ikke nogen Sensommerrock næste år, siger han og uddyber:
- Vi var enige om at prøve at trække vejret. Vi vil gerne lave en aktivitet - det er en væsentlig del af vores formål - og det har været godt for os at have et projekt, også for vores synlighed i byen.
Hvad det næste Lions-projekt eventuelt skal være, har Mogens Bentzen endnu ikke noget bud på.
– Vi er gået i tænkeboks – men vi er åbne for gode ideer, fastslår han.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Bannerannonce Rahbek VVS ApS

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul