Brande-egnen skueplads for drama i ny krimi

Jens Henrik Jensens nye krimi ”De mørke mænd”, der er en fortsættelse af bestselleren ”De hængte hunde”, ruller et storstilet drama ud på et dambrug ved Skjern Å nær Brande. Bogen er strøget direkte ind på førstepladsen på bestsellerlisten hos boghandlerkæden Arnold Busch.
Brandes omegn, nærmere betegnet bredden af Skjern Å, spiller en altoverskyggende rolle i Jens Henrik Jensens nye krimi, ”De mørke mænd”, der udkom 4. september med flotte anmeldelser.
Romanen er en fortsættelse af ”De hængte hunde” fra 2012, hvor læserne for første gang mødte Jensens nye hovedperson, den højt dekorerede soldat, Niels Oxen. Krigsveteranen er stærkt påvirket af posttraumatisk stress og har kun et ønske; at være i fred.
Det lykkedes ikke i ”De hængte hunde”, selv om Niels Oxen søgte tilflugt langt ude i Rold Skov. Alligevel blev han ufrivilligt draget ind i efterforskningen af en stribe mystiske mord.
I det nye møde med Niels Oxen træffer læserne ham første gang nytårsnat, da han ligger i sin sovepose i en høstak på et dambrug uden for Brande. Uden at afsløre for meget, kan det konstateres, at Oxen bliver medhjælper på dambruget, der ejes af en enlig, gammel mand.
Herefter sænker freden sig for et stykke tid over stedet. Indtil en dag, hvor voldsomme begivenheder flænser idyllen ved Skjern Å – og efterlader Niels Oxen som jaget vildt.

Tilføj kommentar

VIP annoncer

Annoncer

Få de lokale nyheder fra Brande på Facebook

Kommende arrangementer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder på mail.

Onlineavis

Brande Jul